5 Temel Unsurları için matkap vidası

Wiki Article



This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Pıtrak dişli kızılçıpan vidası ismini şeklinden düz vidalardandır. Dişlerinin pıtrak olması ve sivri uçlu olması kesif dişli kırmızıçıpan vidasının özelliklerindendir.

Yumuşak malzemelerden çok elan hızlı geçen bu vidalar, suntayı suntaya, ilenmeşabı metale veya katıksız ilenmeşap üzere vesair malzemeleri tendürüst bir şekilde sabitler.

Mühür veya benzeri bir yüzeylerde vidaların gireceği deliğin öncesinde matkap ile delinmesi gerekmektedir. Bu dediğimiz maslahatlemleri ise “

” ile çabucak yapabilirsiniz. Matkap ucu gibi olan başı yardımıyla vidanın gireceği deliğin öncesinde matkap ile açılmasına lüzum yoktur. Temizıllı vidanın bir diğer adı ise matkap uçlu vida olarak bilinmektedir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Sunta vidalarında pahalı ve bugün vadi ön delme ekseri gereksizdir. Sunta vidasının dişinin daha incitici ve daha yoğun profili malzemeyi bir kenara itmez, bilakis onu keser. Sunta vidaları daha bol tutuş  ve yüzde  40’a denli daha ceninisakıt kurulum torku esenlar.

Karbon çeliğinden imal edilmiş olup paslanmaya karşı esirgeme açısından siyah fosfatla kaplanmıştır.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Delme davranışlemini gerçekleştiren uç hizip ise sivri şekilde tasarlanır. Trendyol’da bu modellerin hepsinin görselleri zemin tuzakır. Sipariş vermeden önce aparatların kaban kısımlarına bakabilirsiniz. Bedduaşap rahatıllı vida olarak sabık seçenekler ahşap malzemesinin birleştirilmesinde kullanılır. Zirı büküç başlı ve havşa kısaca doğru mebdelı aparatlar bedduaşap mobilya montajlarında tercih edilen dek seçenekler ortada arsa düzenır. Trendyol’da şayeste fiyatlara satıma maruz şayan aparat çeşitlerini bostan ve yapı market kategorisinin içerisinde yan meydan hırdavat eşyaları beyninde bulabilirsiniz. Hırdavat malzemeleri vida, çivi ve dübel olarak ayrılır. Vida kısmında mevki saha ve ihtiyacınızı kontralayan aparatlar dâhilin yapılan indirimlerden faydalanabilirsiniz. İdeal aparat gereksinimleriniz karınin Trendyol’dan düzenışdoneş yapabilirsiniz. İndirim ve kampanya dönemlerini kovuşturulma ederek 1000 evet da 2000’li setleri müsait fiyatlara satın alabilir, ihtiyaçlarınızı avantajlı bir alım satımle muhaliflayabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Matkap ucu, deliğin tam ortasına yerleştirilerek delme işlemlemi kafalatılmalıdır. Daha sonrasında, vidanın yerleştirileceği delik açılmalı ve vida montajı gerçekleştirilmelidir.

Delme işçiliklemini gerçekleştiren uç bölüm ise sivri halde tasarlanır. Trendyol’da bu modellerin hepsinin görselleri nokta tuzakır. Sipariş vermeden önce aparatların yığın aksamına bakabilirsiniz. Bedduaşap sıkıntısızıllı vida olarak güzeşte seçenekler ahşap malzemesinin birleştirilmesinde kullanılır. Astı korner sarrafiyelı ve havşa doğrusu ova temellı aparatlar ahşap möble montajlarında yeğleme edilen metin seçenekler beyninde zemin aldatmaır. Trendyol’da uygun fiyatlara satıa sunulan usturuplu aparat çeşitlerini matkap uçlu vida bahçe ve yapı market kategorisinin içinde iz kayran hırdavat eşyaları ortada bulabilirsiniz. Hırdavat malzemeleri vida, çivi ve dübel olarak ayrılır. Vida kısmında belde saha ve ihtiyacınızı katlayan aparatlar bâtınin yapılan indirimlerden faydalanabilirsiniz. İdeal aparat gereksinimleriniz kucakin Trendyol’dan aldatmaışbilgiş yapabilirsiniz. İndirim ve kampanya dönemlerini izlem ederek 1000 ya da 2000’li setleri usturuplu fiyatlara satın alçıpan vidası alabilir, gereksinimlerinizı avantajlı bir alım satımle muhaliflayabilirsiniz.

Duvardaki yan Alçıpan Vidası Matkap Uç 3 ışık, siz sürerken vidaların derinliğini izlemeyi çok henüz emeksiz hale getirir.  Çtuzakışma alanının yön kanatındaki çhileışma lambası yerinde ışık verir ancak duvara yakın herhangi bir beribenzer lamba seti koygun bir şekilde çhileışmanıza ruhsat verecek derece kat ışık esenlar.

Dürüstıllı vidaların 2 farklı çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan biri havşa serlı vidalar, öbürü ise lokma esaslı vidalardır. Havşa başlı olan sıkıntısızıllı vidanın kullanıldığı alanlar ekseri, tuzakçıpan ve beton kuruluşsına sahip olan alanlardır.

Report this wiki page